Підсумки року в народній грі на Київщині

Logo Kyivska5 Білоцерківські адреси футбольного тріумфу: підсумки року в народній грі на КиївщиніЗдається, зовсім недавно тон у футболі столичного регіону задавали Фастів і Бородянка, Миронівка і Обухів… Однак нині в епіцентрі загальної уваги опинилися команди з Білої Церкви та Білоцерківського району. Принаймні цього року саме вони досягли найвищих турнірних успіхів.

І почати цей гоноровий перелік варто з «Арсенала»: білоцерківські каноніри завоювали срібні медалі другої національної ліги і, вигравши додатковий матч у ФК «Полтава», пробилися до другого за рангом ешелону вітчизняного футболу. Звершення й справді вагоме, бо клуби Київської області впродовж аж трьох останніх за часом років узагалі не були представлені в першій національній лізі. Наголошу, що після осіннього змагального циклу новачок дивізіону з Білої Церкви закріпився на сьомій першоліговій позиції, обігравши зокрема й авторитетні команди з Алчевська, Луцька та Олександрії, котрі на зламі двох століть виступали й серед еліти національного чемпіонату.

А тим часом флагманом аматорського футболу столичного регіону став «Інтер» з Фурсів, що в Білоцерківському районі. Він завоював першість в обласному чемпіонаті, а також здобув Кубок Київщини. Цікаво, що до «Інтера» кришталево-золотий дубль на футбольних аренах області оформив три роки тому лише згаданий вище «Арсенал», який ще не мав статусу професіонального колективу і проходив ігровий та організаційний гарт у головних змаганнях області під егідою Федерації футболу Київщини.

Виграли цьогоріч білоцерківці й обласний першоліговий турнір — мова про клуб «Дригало», який представляв однойменне торговельне підприємство, а також офіційні дитячо-юнацькі перегони — «Арсенал-Освіта» не мав рівних у старшій віковій групі, «Маршалок» — у середній. Срібним призером першолігової першості в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України став КОІСП з Терезиного.

Безумовно, рік, що минає, увійде до літопису білоцерківського футболу як один з найуспішніших у його багатій на події та факти історії. Хоча принагідний перелік титулів і перемог, які дісталися представникам інших регіонів, може стати додатковим стимулом для білоцерківців уже наступного року. Так от, Суперкубок області серед аматорів отримав ФК «Ірпінь» (Гореничі), а найсильнішою ветеранською командою виявилася збірна Баришівського району. Наймолодшу вікову першість в обласній дитячо-юнацькій лізі виграли хлопці з Щасливого Бориспільського району. А чемпіонами в обласних змаганнях на призи Клубу «Шкіряний м’яч» стали школярські команди з того ж таки селища Щасливого (старша та середня вікові номінації) і міста Бучі (наймолодша). Окрім того, юні футболісти з Щасливського навчально-виховного комплексу завоювали третє призове місце й на всеукраїнському фіналі «Шкіряного м’яча».

І все-таки насамкінець я волію знову привернути увагу до білоцерківських адрес тріумфу. Бо три найголовніші індивідуальні призи з чотирьох обласних дісталися представникам якраз уславленого Надросся. Найкращим пренером року в аматорському футболі Київщини визнано Валерія Позднякова, гравцем — Олега Глушка, воротарем — Андрія Петрова (всі — «Інтер», Фурси). А лаври князя стрільців отримає макарівець Олег Зборовський.

FanZone – www.4fan2012.com
Гость | 17.05.2024 | Просмотров: 595 | Комментариев:  
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Головне меню
ХМАРКА ТЕГІВ

ЧАТ НА БОГУСІ

Нові коментарі
вища лiга..
Чому знялися ?
CORRIDA..
Чемпіонами стала команда з Таращі. В "зо
таблиця чемпионату..
Оновіть хтось інформацію?!!
таблиця..
Аууууууууууууууу! Хтось може подати результат
таблиця..
Богуславец-Березянка 2:4
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Зараз онлайн:

Сьогодні були:


 
Адаптація by © DJGOR№22-Yarik Конструктор сайтів - uCoz